top of page

Νέα της εταιρίας μας

Στην ενότητα αυτήν παρουσιάζονται ενδεικτικά έργα και εφαρμογές της εταιρείας μας. Μπορείτε να δείτε και πρόσθετη δραστηριότητα μας επιλέγοντας αυτόν τον σύνδεσμο http://acousone.blogspot.gr/.

Μελέτη Ηχομόνωσης/Ακουστικής στο Club Folie στα Τίρανα

 

Η acousone σε συνεργασία με την εταιρία ark team ανέλαβε την μελέτη και επίβλεψη ηχομόνωσης και ακουστικής του club που βρίσκεται στο κέντρο των Τιράνων. Το έργο απαιτούσε αυστηρές προδιαγραφές ηχομόνωσης με μεγάλο συντελεστή δυσκολίας μίας και το κέντρο διασκέδασης διαθέτη οροφή που ανοίγει (κινητά στοιχεία).

Jul16, 2015

Ακουστική μελέτη/παρέμβαση στο κέντρο διασκέδασης Fix Factory of Sound στην Θεσσαλονίκη.
Η Acousone ανέλαβε την μελέτη και την ακουστική παρέμβαση του γνωστού κέντρου διασκέδασης της Θεσσαλονίκης. To γνωστό κέντρο αντημετώπιζε ακουστικά προβλήματα και η εταιρεία acousone ανέλαβε την ακουστική αναβάθμιση του κέντρου. Για περισσότερες πληροφορίες του Fix Factory of Sound στο σύνδεσμο.

Apr16, 2014

Ακουστική μελέτη και κατασκευή recording studio στην Φλώρινα.

Η Acousone ανέλαβε την μελέτη και την κατασκευή του νεόυ recording studio της Mediterrane band στην Φλώρινα.  Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω link

 

Feb20, 2014

Ακουστική μελέτη και εφαρμογή στα γραφεία της Veltio στην Θεσσαλονίκη.

Η Veltio Greece αποτελεί την Ελληνική παρουσία της Αμερικανικής εταιρείας συμβούλων Veltio. Η Veltio ασχολείται αποκλειστικά με την παροχή υπηρεσιών βελτιστοποίησης εφοδιαστικής αλυσίδας επιχειρήσεων.Η εταιρεία έχει σχεδιάσει και εγκαταστήσει συστήματα πρόβλεψης ζήτησης, σχεδιασμού πόρων και βελτιστοποίησης τροφοδοσίας σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως. Πρόσφατα η Veltio δημιούργησε νέα γραφεία στην Θεσσαλονίκη και η εταιρία μας ανέλαβε την μελέτη και την υλοποίηση της ακουστικής των τηλεφωνικών αιθουσών της εταιρίας. Επίσης η εταιρία μας ανέλαβε την με μελέτη και την κατασκευή ηχομονωτικού θαλάμου του server της Veltio.

 

Feb20, 2014

Μελέτη σιγαστήρα συστήματος εξαερισμού.

Το γνωστό σε όλους κλασσικό εστιατόριο/μπυραρία που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ΖΥΘΟΣ ΝΤΟΡΕ (Περιοχή λευκού πύργου) αντιμετώπιζε πρόβλημα ηχορύπανσης (το σύστημα εξαερισμού του καταστήματος ενοχλούσε τους φέροντα διαμερίσματα). Η acousone ανέλαβε την μελέτη και την εγκατάσταση κλωβού και σιγαστήρα ηχο-μείωσης του συστήματος εξαερισμού με άριστο αποτέλεσμα.

 

Nov1, 2013

Ηλεκτροακουστική/Ακουστική παραμετροποίηση ηχητικού συστήματος του club Mumja στα Τίρανα.

To club Mumja στα Τίρανα της Αλβανίας είναι το καλύτερο club της γειτονικής χώρας. Οι ποιότητα διασκέδασης που προσφέρει στους θαμώνες του δέν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτήν τών πιο γνωστόν club της Ευρώπης. Η εταιρία acousone σε συνεργασία με την εταιρία prosound που εδρεύει στα Τίρανα ανέλαβε τη ηλεκτροακουστική/ακουστική παραμετροποίηση του χώρου. Το αποτέλεσμα αυτής συνεργασίας είναι ένα άρτιο ηχητικό σύστημα που αρμόζει σε έναν άρτιο χώρο διασκέδασης.

 

Oct​ 30, 2013

Μέλέτη και κατασκευή νέου studio ηχογραφήσεων του ΙΙΕΚ Δέλτα Θεσσαλονίκης..


Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του νέου studio του ιιεκ Δέλτα. H acousone πραγματοποίησε την μελέτη/κατασκευή και την επίβλεψη του έργου. Ο νέος αυτός χώρος φιλοξενείτε στο κεντρικό κτήριο του ιιεκ Δελτα στην πλατεία αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη.
Για περισσότερες πληροφορίες delta iiek

 

Oct​ 2, 2013

Ολοκληρώθηκε η ηλεκτροακουστική μελέτη και εγκατάσταση του ParadiseClub στην Μύκονο.

H εταιρία acousone ανέλαβε την μελέτη και την εγκατάσταση του ηλεκτροακουστικού συστήματος του παγκοσμίως γνωστού night club στην Μύκονο. Το Paradise Club δέν χρήζει  ιδιαίτερες συστάσεις μιάς και είναι ένα απο τα πιο γνωστά club του κόσμου (το περιοδικό Dj το εντάσσει μέσα στα 100 καλύτερα clubs)  και φιλοξενεί κάθε χρόνο στα decks του γνωστούς Dj-παραγωγούς . 

 
MYKONOS PARADISE CLUB HOMEPAGE

​May 20, 2013

Ολοκληρώθηκε η ηλεκτροακουστική μελέτη και εγκατάσταση του Caprice bar/restaurant  στο Κεφαλάρι.

H εταιρία acousone σε συνεργασία με την liquidpro ανέλαβε την μελέτη και την εγκατάσταση του ηλεκτροακουστικού συστήματος του παγκοσμίως γνωστού καφέ μπαρ Caprice of Mykonos  το οποίο πρόσφατα άνοιξε και στο κεφαλάρι (Κηφισιά). Το κατάστημα προσφέρει στους πελάτες του εκλεκτή  κουζίνα και ποτό που συνοδεύεται με άρτιες μουσικές επιλογές:

 CAPRICE OF MYKONOS REVIEW
 CAPRICE OF MYKONOS HOMEPAGE

​Mar 12, 2013

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων του λογισμικού ακουστικών μετρήσεων πραγματικού χρόνου Smaart Live στο ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Ο Πρώτος κύκλος σεμιναρίων του λογισμικού Smaart Live που πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ Δέλτα Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε. Το ΙΙΕΚ Δέλτα είναι επίσημος εκπαιδευτικός συνεργάτης της Rational Acoustics δίνοντας την δυνατότητα στους Έλληνες τεχνικούς και μηχανικούς ήχου να παρακολουθήσουν σεμινάρια του SmaartLive κάτι που μέχρι σήμερα για να επιτευχθεί οι ενδιαφερόμενοι θα έπρεπε να ταξιδεύουν σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της αλλοδαπής η στα σεμινάρια που διοργανώνει η ίδια rational acoustics. Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης απονέμεται αποδεικτικό παρακολούθησης της Rational acoustics. Το σεμινάριο SmaartLive διαρκεί συνολικά 24 διδακτικές ώρες και παραδίδεται από τον συνεργάτη της acousone Καρπούζα Γιώργο.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΙΙΕΚ Δελτα (Κ Ραίδη Αλέξανδρο)  Θεσσαλονίκης. 

web links:

 ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

 RATIONAL ACOUSTICS

Μελέτη και κατασκευή ηχομόνωσης στο live rock bar ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρία Acousone ολοκλήρωσε την ηχομόνωση του live bar Μπάτε Σκύλοι και το κατάστημα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους εκλεκτούς πελάτες.

Τοποθεσία : κέντρο της Θεσσαλονίκης(Ολύμπου 69).

​Mar 7, 2013

​Dec20, 2012

Μελέτη ηχομόνωσης και εγκατάσταση ηχητικής οροφής αντι-ηχορυπαντικής τεχνολογίας στο καφέ-μπαρ ΧΡΩΜΑ.

Η εταιρία μας ανέλαβε να λύσει το πρόβλημα ηχορύπανσης που αντιμετώπιζε το γνωστό καφέ που βρίσκεται στην Καλαμαριά Θεσσαλονικης. Υλοποιήθηκε μόνωση του χώρου και εγκαταστάθηκε ειδικής αντι-ηχορυπαντικής τεχνολογίας ηχητική οροφή.

​Nov14, 2012

Μέλέτη και κατασκευή του νέου studio ηχογραφήσεων της δισκογραφικής BBLABEL

 

Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του νέου studio της δισκογραφικής bblabel. H acousone πραγματοποίησε την μελέτη και την επίβλεψη του έργου. Ο νέος αυτός χώρος φιλοξενείτε στο συγκρότημα της Βίλκα στην περιοχή FIX της Θεσσαλονίκης και αποτελεί ένα σημαντικό κρίκο της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας που ακούει στο όνομα loft2work με παρουσία στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες www.loft2work.gr

​Sep18, 2012

Μελέτη και εφαρμογή ηχομόνωσης/ηλεκτροακουστικής εγκατάστασης στο καφέ Circus

Η Acouson σε συνεργασία με την Liquidpro ανέλαβε τήν μελέτη και αποπεράτωση της ηχομόνωσης και ηλεκτροακουστικής εγκατάστασης του νέου καφέ της πόλης που ακούει στο όνομα circus -home cafe που βρίσκεται στον οδό Λασσάνη στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης. Το καφέ θα ανοίξει τις πόρτες για τους εκλεκτούς πελάτες του ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!!!!!

​Sep18, 2012

EASE SOFTWARE στην ACOUSOΝΕ 

Η Acousone χρησιμοποιεί το εν λόγο λογισμικό για τις ακουστικές τις μελέτες. Το ease της εταιρίας renkus heinz είναι ένα άρτιο λογισμικό ακουστικής προσομοίωσης χώρου και ηλεκτροακουστικού εξοπλισμού δίνοντας την δυνατότητα στους μηχανικούς μας να μπορούν να μελετήσουν ακουστικά οποιονδήποτε χώρο με μεγάλη λεπτομέρεια και ακρίβεια. Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο http://www.renkus-heinz.com/ease/
 

​Sep12, 2012

Μελέτη και εγκατάσταση ηχητικής οροφής αντι-ηχορυπαντικής τεχνολογίας στο καφέ-μπαρ CHAPLINS.

Η εταιρία μας ανέλαβε να λύσει το πρόβλημα ηχορύπανσης που αντιμετώπιζε το γνωστό καφέ που βρίσκεται στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Αφού γίναν οι απαραίτητες μετρήσεις προτάθηκε η κατασκευή ειδικής αντι-ηχορυπαντικής τεχνολογίας ηχητική οροφή. Για την ανάρτηση της χρησιμοποιήθηκαν ελαστομερή αναρτήσεις. Η προμήθεια της ηχητικής οροφής η οποία είναι Σουηδικής κατασκευής πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Liquidpro αντιπρόσωπο της JBN στην Ελλάδα.  

 

​Sep12, 2012

bottom of page