Γνωρίστε την ομάδα

Η Εταιρεία Μελετών Ακουστικής ACOUSONE δημιουργήθηκε το 2012, παρόλο είναι μιά καινούρια εταιρεία ουσιαστικά λειτουργεί απο το 2009 όπου οι συνεργάτες μας είναι υπεύθυνοι στο τμήμα μελετών ηχομόνωσης,ακουστικής βελτίωσης και έλεγχο θορύβου της εταιρείας Liquidpro.

Απαρτίζεται από σύνολο έμπειρων ειδικών συμβούλων ακουστικής/ηλεκτροακουστικής και ηλεκτρονικής  και διαθέτει πλούσιο δίκτυο επιστημονικών συνεργατών σε διεθνές επίπεδο για την επίλυση ειδικών θεμάτων ακουστικής/ηλεκτροακουστικής.

Η εταιρεία έχει σαν αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών σε θέματα ακουστικής χώρων,ηχομόνωσης και ηλεκτροακουστικής όπως επίσης την διενέργεια ακουστικών μετρήσεων και μελετών.

Στα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, έχει εκπονήσει έναν σημαντικό αριθμό μελετών και κατασκευών σε διάφορες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Καρπούζας Γιώργος

Architectural acoustics, sound proofing specialist.

contact: karpouzasg@hotmail.com

 M: 6948.803710

 

Ο Γιώργος Καρπούζας είναι κάτοχος πανεπιστημιακού τίτλου ενοποιημένης μηχανικής του Πανεπιστημίου Salford UK με εξειδίκευση στην ακουστική, επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην διοίκηση επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Teesside UK. Είναι πλήρη μέλος του AES(Audio Engineering Society) του Helina (Ελληνικό Ινστιτούτο Ακουστικής) και του CMI (Chartered Management Institute) επίσης είναι ο επίσημος τεχνικός APP(Acoustical Performance Partnership) της εταιρίας EAW. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με την ακουστική ηλεκτροακουστική έχοντας εκπονήσει έναν μεγάλο αριθμό ιδιωτικών και δημοσίων έργων. Σήμερα εργάζεται στο ιιεκ δέλτα διδάσκοντας ακουστική, επίσης είναι μέτοχος της εταιρίας Liquidpro στελεχώνοντας το τμήμα ακουστικών μετρήσεων και ηλεκτροακουστικής της εταιρίας. Στην εταιρεία ACOUSONE είναι υπεύθυνος για την μελέτη και επίβλεψη ακουστικών και ηχομονωτικών εφαρμογών. English CV

Ευγένιος Τσαρίδης

Μηχανικός Ηλεκτροακουστικής/Ακουστικής

contact: acousone@hotmail.com

 M: 6976.508914

 

Ο Ευγένιος Τσαρίδης είναι πτυχιούχος μηχανικός μουσικής τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Salford UK με εξειδίκευση στην ηλεκτροακουστική. Τα τελευταία 20 χρόνια ασχολείται με ηλεκτροακουστικές (live sound, recording) και ακουστικές εφαρμογές (ακουστικός σχεδιασμός αιθουσών, ηχομονωτικές αντικραδασμικές εφαρμογές). Διαθέτη επίσης μακρά διδακτική εμπειρία όντας καθηγητής μουσικής τεχνολογίας στο ιιεκ Δέλτα. Στην εταιρεία ACOUSONE είναι μελετητής ακουστικών εφαρμογών.

contact: gebest69@gmail.com

M: 6970.080026

Χατζής Γιώργος

Electroacoustics systems guru.

Ο Γιώργος Χατζής εξειδικεύεται στην ηλεκτροακουστική. Είναι ο άνθρωπος που τα τελευταία 25 χρόνια έχει συμμετάσχει αξιοποιώντας τις γνώσεις του στήν υλοποίηση σημαντικών δημοσίων και ιδιωτικών έργων σε όλη την Ελλάδα όπως αυτών του Διεθνή αερολιμένα Θεσσαλονίκης, Σκιάθου, Λήμνου κ.α. Είναι ένας ολοκληρωμένος σύμβουλος ηλεκτροακουστικής έχοντας όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθήσει έναν μεγάλο αριθμό τεχνικών σεμιναρίων και εμπειρία απο την πλούσια ατζέντα ηλεκτροακουστικών εφαρμογών που έχει πραγματοποιήσει. Έχει εργαστεί στις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες του χώρου οργανώνοντας τα ηλεκτροακουστικά τμήματα όπως της εταιρείας Eurosound S.A.  Στην εταιρία ACOUSONE είναι υπεύθυνος ηλεκτροακουστικών εφαρμογών.

Πετρίδης Δημήτρης

Electroacoustics/Electronics expert.

contact: acousone@hotmail.com
M: 6977.301110

Ο Δημήτρης Πετρίδης είναι ηλεκτρονικός με εξειδίκευση στον ήχο και στις συσκευές αναπαραγωγής. Δραστηριοποιείται στο χώρο έχοντας υλοποιήσει πληθώρα ηλεκτροακουστικών εγκαταστάσεων κυρίως σε ιδιωτικές επιχειρήσεις διασκέδασης (Bar/club). Είναι εξειδικευμένος επισκευαστής σύνθετων ηλεκτρονικών κυκλωμάτων. Στην εταιρεία ACOUSONE είναι υπεύθυνος ηλεκτροακουστικών εγκαταστάσεων και service.

Επικοινωνία: web: www.acousone.com

email:acousone@hotmail.com

tel:2310 705096

Φιλίππου Φλώρου 59,56334 Θεσσαλονίκη