Γνωρίστε την ομάδα

Η Εταιρεία Μελετών ACOUSONE ιδρύθηκε το 2012. Απαρτίζεται από έμπειρους συμβούλους ακουστικής/ηλεκτροακουστικής και ηλεκτρονικής, διαθέτει πλούσιο δίκτυο επιστημονικών συνεργατών σε διεθνές επίπεδο για την επίλυση ειδικών θεμάτων ακουστικής/ηλεκτροακουστικής και έλεγχο θορύβου. Η εταιρεία έχει σαν αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών σε θέματα ακουστικής χώρων, ηχομόνωσης και ηλεκτροακουστικής όπως επίσης την διενέργεια ακουστικών μετρήσεων και μελετών. Στα χρόνια λειτουργίας της έχει εκπονήσει έναν σημαντικό αριθμό μελετών και κατασκευών σε διάφορες ιδιωτικές επιχειρήσεις, βιομηχανικές μονάδες καθώς και δημόσια έργα σε όλη την Ελλάδα.

Καρπούζας Γιώργος

Architectural acoustics and noise control engineer.

contact: karpouzasg@hotmail.com

cel: 6948.803710

 

Ο Γιώργος Καρπούζας είναι κάτοχος πανεπιστημιακού τίτλου ενοποιημένης μηχανικής (University of Salford UK) με εξειδίκευση στην ακουστική, είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στην ακουστική και μηχανική δονήσεων (Trinity College Dublin-ΙΟΑ) και στην διοίκηση επιχειρήσεων (Teesside University UK). Eίναι πιστοποιημένος μηχανικός ακουστικών μετρήσεων από το ινστιτούτο ακουστικής της Αγγλίας (Southampton Solent University UK-IOA), μέλος του AES(Audio Engineering Society) του Helina (Ελληνικό Ινστιτούτο Ακουστικής)του CMI (Chartered Management Institute) και επίσημος τεχνικός APP(Acoustical Performance Partnership) της εταιρίας EAW. Ασχολείται ενεργά με την ακουστική ηλεκτροακουστική έχοντας εκπονήσει έναν μεγάλο αριθμό ιδιωτικών και δημοσίων έργων. Εργάζεται στο IIEK Δέλτα διδάσκοντας ακουστική και είναι μέλος της εταιρίας Liquidpro στελεχώνοντας το τμήμα ακουστικών μετρήσεων και ηλεκτροακουστικής της εταιρίας. Στην εταιρεία ACOUSONE είναι υπεύθυνος για την μελέτη και επίβλεψη ακουστικών εφαρμογών και ελέγχου διάδοσης θορύβου.

Ευγένιος Τσαρίδης

Μηχανικός Ηλεκτροακουστικής/Ακουστικής

contact: acousone@hotmail.com

cel: 6976.508914

 

Ο Ευγένιος Τσαρίδης είναι πτυχιούχος μηχανικός μουσικής τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Salford UK με εξειδίκευση στην ηλεκτροακουστική. Τα τελευταία 20 χρόνια ασχολείται με ηλεκτροακουστικές (live sound, recording) και ακουστικές εφαρμογές (ακουστικός σχεδιασμός αιθουσών, ηχομονωτικές αντικραδασμικές εφαρμογές). Διαθέτη επίσης μακρά διδακτική εμπειρία όντας καθηγητής μουσικής τεχνολογίας στο ιιεκ Δέλτα. Στην εταιρεία ACOUSONE είναι μελετητής ακουστικών εφαρμογών.

Πετρίδης Δημήτρης

Electroacoustics/Electronics expert.

contact: acousone@hotmail.com
M: 6977.301110

Ο Δημήτρης Πετρίδης είναι ηλεκτρονικός με εξειδίκευση στον ήχο και στις συσκευές αναπαραγωγής. Δραστηριοποιείται στο χώρο έχοντας υλοποιήσει πληθώρα ηλεκτροακουστικών εγκαταστάσεων κυρίως σε ιδιωτικές επιχειρήσεις διασκέδασης (Bar/club). Είναι εξειδικευμένος επισκευαστής σύνθετων ηλεκτρονικών κυκλωμάτων. Στην εταιρεία ACOUSONE είναι υπεύθυνος ηλεκτροακουστικών εγκαταστάσεων και service.

Επικοινωνία: web: www.acousone.com

email:acousone@hotmail.com

tel:2310 705096

Φιλίππου Φλώρου 59,56334 Θεσσαλονίκη